نشست مشترک معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه با مدیر محترم کریدور فناوری تا بازار، جناب آقای مهندس طهاری، برگزار شد. در این نشست چهارچوب همکاری‌های محتمل فی‌مابین مورد بحث قرار گرفت.

دکتر امیرمحمود بخشایش، مدیر نوآوری و کارآفرینی دانشگاه، ضمن خیر مقدم به مدیر کریدور فناوری تا بازار و همراهان، اجرای برنامه‌های توانمندسازی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، مشاوره و کمک به راه‌اندازی کسب و کار جدید و کسب درآمد از مالکیت فکری را از اهم موضوعاتی دانست که نوآوران دانشگاه علم و صنعت ایران می‌توانند از خدمات کریدور استفاده کنند.

در ادامه نیز دکتر حسین آقاجانی، مدیر توسعه فناوری دانشگاه، به اهمیت ارائه خدمات به شرکت‌ها و واحدهای فناور و توسعه بازار داخلی در قالب حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اشاره کرد.

علاقه‌مندان به استفاده از این خدمات می‌توانند به سایت معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه مراجعه نمایند.