متقاضیان محترم می‌توانند به شرح زیر نسبت به ثبت اختراع خارجی اقدام نمایند:

1- مراجعه به صفحه ثبت اختراع معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران و مطالعه دقیق «آیین‌نامه حقوق مالکیت فکری دانشگاه»؛

2- ارتباط با دفتر نوآوری و کارآفرینی معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران به شماره تماس 73227814-021 یا ایمیل patent@iust.ac.ir؛

3- برگزاری جلسه تخصصی پایش فعال نوآوران دانشگاه (IPtalent) با متقاضی محترم؛

4- دریافت فرم‌های مربوطه و تحویل به کارشناس دفتر نوآوری و کارآفرینی، خانم مهندس نصری (اتاق 24 طبقه اول معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی)؛

5- مراجعه به وبسایت کانون مدیریت دارایی‌های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و مطالعه مفاد «آیین‌نامه حمایت از ثبت اختراع تحت معاهده PCT»؛

6- عضویت و ثبت درخواست اختراع خارجی در سامانه کانون مدیریت دارایی‌های فکری؛

نکات مهم در حین فرآیند ثبت و ارسال درخواست:

• متقاضی رابط می‌بایست عضو هیأت علمی بوده و درخواست از طریق کارتابل ایشان ثبت شود.
  • به منظور استفاده از حمایت‌ مالی دانشگاه، در بخش اطلاعات فردی مخترعین، در قسمت «سایر مخترعین- مرکز اصلی» قیدکردن نام «دانشگاه علم و صنعت ایران» و درج سهم مالکیت به میزان 25% الزامی می‌باشد. متقاضی می‌بایست گزینه‌ی «برای مسئول دفتر ارسال شود» را به حالت «بله» فعال نماید.
  • هم‌چنین متقاضی می‌بایست در بخش اطلاعات تکمیلی نیز گزینه «اطلاعات درخواست کامل شده و آماده ارسال برای مسئول دفتر می‌باشد» را فعال نماید.
  • شایان ذکر است اسامی مخترعین و مالکین به هیچ عنوان قابلیت تغییر ندارد.

متقاضیان محترم می‌توانند در صورت داشتن هرگونه سوال با کارشناس مالکیت فکری و اختراعات دانشگاه (خانم مهندس نصری) تماس بگیرند:

شماره تماس: 73227814

ایمیل: patent@iust.ac.ir