اظهارنامه‌های واصله

اظهارنامه‌های تأیید شده

«دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان یکی از مراجع استعلام مرکز مالکیت معنوی»

دانشگاه علم و صنعت ایران از سال 1378 به عنوان یکی از مرجع استعلام مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حال ارائه خدمت به متقاضیان ثبت اختراع داخلی است. این دانشگاه دارای تیم‌های ارزیابی تخصصی در حوزه‌های مواد، متالورژی، برق، الکترونیک، شیمی، انرژی، مکانیک، تجهیزات، خودرو و راه‌آهن است که فرآیند داوری اظهارنامه‌های واصله را در کمترین زمان و مطابق با استانداردهای روز دنیا انجام می‌دهند:

در صورتی که مرجع داوری شما دانشگاه علم و صنعت ایران است:

1- اولین گام پس از ارجاع اظهارنامه اختراع به دانشگاه علم و صنعت ایران، پرداخت هزینه داوری است. هزینه داوری مبلغ 22،500،000 ریال برای متقاضیان حقیقی و 67،500،000 ریال برای متقاضیان حقوقی است. به منظور هماهنگی لازم برای پرداخت هزینه داوری با شماره 73227814-021 تماس بگیرید؛

2- مدت زمان داوری اظهارنامه‌های ثبت اختراع بین 3 تا 6 ماه بعد از وصول از مرکز مالکیت معنوی است؛

3- نتیجه داوری از طریق کارتابل مرکز مالکیت معنوی قوه قضائیه اطلاع‌رسانی خواهد شد. متقاضیان محترم می‌توانند در صورت اعتراض به نتیجه داوری، نسبت به درخواست داوری مجدد اقدام نمایند.